Clicky

Ondernemend Midden Holland maakt kans op prestigieuze award

Copyright Omroep Zuidplas

De voorbereidingen van de vierde editie van de Ondernemersprijs Midden Holland zijn inmiddels van start gegaan. 

Maandag 8 januari 2018 zal de meest onderscheidende ondernemer/onderneming, uit de regio Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas, bekend gemaakt worden. Per regio is er een deskundige voordrachtscommissie samen gesteld die onderzoeken welke parels er in het zogeheten juryboek gebundeld mogen worden. Tijdens de officiële overdrachtsvergadering zal deze commissie motiveren aan de jury waarom deze parels een kans op de zeer gewilde titel verdienen. De jury zal vervolgens toetsen welke ondernemers er daadwerkelijk een plaats op het podium verdienen en welke bedrijven kans maken op deze prestigieuze award tijdens de netwerkbijeenkomst van het jaar.

Voor meer informatie over de Ondernemersprijs Midden Holland, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu Ook kunt u terecht op de Facebookpagina www.facebook.com/opmiddenholland

Foto: winnaars Ondernemersprijs Midden Holland 2017 met dank aan John Roeland Fotografie