Clicky

Diana Breugem nog 5 weken te gaan

Copyright Omroep Zuidplas

De Nieuwerkerkse Diana loopt in septeber de Col de Galibier in Frankrijk op. Dit is 18,5 kilometer omhoog naar de top op 2645 meter! Zij hoopt minimaal één gezin een ‘nieuw’ leven te kunnen geven door deze sponsortocht.

Wat ook spannend begint te worden is de sponsoring zo laat zij de onmroep weten. "Want daar doe ik het allemaal voor. Genoeg bijeenbrengen om een gezin letterlijk uit de ‘shit’ te trekken en een echte toekomst te geven. Voor 1000 euro kan er een goed huis op een stevig fundament gebouwd worden, wat niet wegspoelt bij de bijna jaarlijkse overstromingen en alles opnieuw opgebouwd moet worden, waar de handelswaar en spullen van de mensen goed blijft en waar de kinderen veilig zijn."

Alleen gemotiveerde mensen krijgen deze kans van de organisatie Wereldfoundation en betalen het huis binnen zeven jaar terug. Dit via een zogenaamd microkrediet. Vervolgens kan met het terugbetaalde bedrag weer een nieuw gezin geholpen worden.

Voro meer infomatie zie: https://www.fietsvooreenhuis.nl/dianabreugem