Clicky

Bas Harland per direct weg bij CKV Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Dinsdagavond zijn CKV Nieuwerkerk en de trainers van Nieuwerkerk 1, Bas Harland en Edwin Hogendorf, vanwege een verschil van inzicht uit elkaar gegaan. Zowel CKV Nieuwerkerk als de trainers betreuren de gang van zaken.

Helaas is er bij de evaluatie aan het einde van vorig seizoen een verschil van inzicht ontstaan tussen een aantal spelers van Nieuwerkerk 1 en de hoofdcoach Bas Harland. De Technische Commissie van CKV Nieuwerkerk heeft getracht dit in de maand juni in de kiem te smoren en dacht daar ook in te zijn geslaagd.

Ondanks de zeer succesvolle voorbereiding (Nieuwerkerk won al haar wedstrijden) stak het verschil van mening over de te volgen koers weer de kop op in de week voorafgaand aan de competitieouverture tegen Sporting Trigon. Dit verschil bleek ondanks de winst onoverkomelijk en er was zodoende onvoldoende vertrouwen in een goed vervolg van dit belangrijke seizoen waar Nieuwerkerk 1 uitkomt in de zaalhoofdklasse. Dat heeft er dinsdagavond toe geleid dat CKV Nieuwerkerk afscheid neemt van het duo Bas Harland en Edwin Hogendorf.

CKV Nieuwerkerk is Harland en Hogendorf zeer erkentelijk voor hun inzet en bijdrage aan de successen van CKV Nieuwerkerk.