Clicky

Nieuwe locatie Rabobank flinke stap voor herinrichting Stadsplein

Copyright Omroep Zuidplas

Op donderdag 7 september 2017, ontving Desiree Verdaasdonk, directeur particulieren van Rabobank Rotterdam de sleutel van de nieuwe locatie in Capelle a/d IJssel uit handen van Jean Paul Meuldijk, wethouder gemeentelijk vastgoed.

De locatie wordt de komende maanden ingrijpend verbouwd. "Met de overhandiging van deze sleutel zetten we een flinke stap naar de herinrichting van het Stadsplein. Dat wordt nu nog gedomineerd door het huidige Rabobank-pand, waardoor geen ruimte is voor een andere invulling van de buitenruimte op het plein. De Rabobank wilde in de toekomst graag een kantoor behouden in het centrum van Capelle. Dat is gelukt, op het plein. Door het pand van de bibliotheek slim in te delen, is daar nu ook ruimte voor de Rabobank," aldus wethouder Meuldijk.

Zodra de Rabobank is verhuisd wordt het huidige bankgebouw gesloopt. Als alles volgens planning verloopt verwacht Rabobank Rotterdam in februari 2018 de nieuwe locatie op het Stadsplein in gebruik te kunnen nemen. "Wij kijken er naar uit om straks een nieuwe vestiging van onze bank te kunnen openen in een voor ons belangrijk werkgebied  als Capelle aan den IJssel", vertelt Desiree Verdaasdonk. "Met deze centraal gelegen locatie kunnen we invulling geven aan onze dienstverlening dicht bij onze klanten voor nu en in de toekomst'.

Foto: Desiree Verdaasdonk van de Rabobank en Wethouder Jean Paul Meuldijk, gemaakt door Jan Kok