Clicky

Verhuizing Boelaars & Lambert naar Schouten Toren

Copyright Omroep Zuidplas

Verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert verhuist op vrijdag 8 september naar de Schouten Toren aan het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel. De ruim 40 medewerkers zullen vanaf maandag 11 september werken vanuit het kantoor op het Rivium.

Hiermee komt een einde aan de bijna 65-jarige vestiging aan de Schiekade in Rotterdam. De directie van Boelaars & Lambert: “Na de overname door Schouten Zekerheid is deze verhuizing een logische vervolgstap. Door de fysieke integratie zijn we nog beter in staat onze klanten te bedienen en van innovatieve verzekeringoplossingen te voorzien.”

Naast een betere in dienstverlening biedt de verhuizing naar de Schouten Toren nog meer voordelen. Het kantoor is voorzien van de modernste faciliteiten en staat op een zeer goed bereikbare locatie. Het pand staat direct naast de A16 en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. ”Boelaars & Lambert is enorm blij met de verhuizing naar deze nieuwe locatie. Hiermee kiezen we bewust voor een moderne aanpak, gericht op prettig werken en met volop kansen voor de toekomst.”

Boelaars & Lambert is een sterke speler op het gebied van transport- en logistieke verzekeringen en een gevestigde naam in de (Rotterdamse) transportwereld. Het bedrijf is al 100 jaar actief als verzekeringsmakelaar en sinds begin 2017 onderdeel van Schouten Zekerheid.

Foto: Schouten Zekerheid