Clicky

Excelsior bij de Keijzerschool in Moerkapelle

Copyright Omroep Zuidplas

Woensdag 6 september was de jaarlijkse sportochtend van de Keijzerschool. Behoudens dit evenement werd ook bekend dat het schoolplein een flinke opknapbeurt zal krijgen.

Woensdag 6 september was de jaarlijkse sportochtend van de Keijzerschool. Dit jaar stond de sportochtend in het teken van voetbal en is deze keer mede mogelijk gemaakt door Excelsior4all en VV Moerkapelle. Op de voetbalvelden van VV Moerkapelle  hebben de speelsters van Excelsior dames 1 vier clinics gegeven. Alle nieuwe vaardigheden zijn aan het einde van de ochtend toegepast in een vriendschappelijke wedstrijd. Het was een geslaagde en sportieve ochtend!

Opknappen van het schoolplein
Het schoolplein van de Keijzerschool in Moerkapelle wordt opgeknapt! Een aantal zaterdagen komen klusvaders met elkaar het plein opknappen. De lokale middenstand helpt daar graag bij. Zo heeft Boels Rental Bleiswijk machines beschikbaar gesteld. Ook de gemeente Zuidplas en Verheij Groen helpen met het snoeien van het groen.

Zo krijgen de kinderen van de Keijzerschool en de wijk snel weer een mooi plein om lekker te kunnen spelen.