Clicky

Rosalie uit Nieuwerkerk door naar de halve finale van de Elite Model Look 2017 Nederland

Copyright Omroep Zuidplas

28 kandidaten zijn geselecteerd voor de Nationale Casting van de Elite Model Look modellen zoektocht. Op zondag 10 september vond de succesvolle en tevens laatste regionale casting van Elite Model Look Nederland 2017 plaats op de Markt in Delft.

Met een modeshow van verschillende Delftse fashion ondernemers, waaronder Dinmar, de Fashion Store van Jandino Asporaat en Marcel Rocha, en diverse activiteiten in de stad werd de casting een waar fashion evenement. Daarnaast nam Jandino speciaal voor de gelegenheid plaats in de Elite Model Look jury.

Aan het einde van de casting, zagen 18 meisjes en 10 jongens hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 30 september te Amsterdam. De gelukkige deelnemers, gekozen door de Elite Model Look-jury, bestaande uit onder andere Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam en gastjurylid Jandino Asporaat zijn:
-       Aart / Waverveen
-       Cha-Yvna / Amsterdam
-       Chaman / Delft
-       Dickey / Den Haag
-       Eva / Almen
-       Evita / Den Hoorn
-       Gino / Amsterdam
-       Java / Helmond
-       Johan / Oosterzee
-       Julian / Nieuw-Vennep
-       Karlijn / Berkel en Rodenrijs
-       Kevin / Zoetermeer
-       Kimberley / Delft
-       Kirsten / Almere
-       Laura / Krimpen aan den IJssel
-       Linda / Amsterdam
-       Lisa / Emst
-       Loïs / Velserbroek
-       Matthijs / Schipluiden
-       Max / Huizen
-       Nadia / Spijkenisse
-       Nikita / Monster
-       Olivia / Amsterdam
-       Rosalie / Nieuwerkerk aan den IJssel
-       Sanne / Delft
-       Thomas / Pijnacker
-       Valentina / Rotterdam
-       Yvet / Den Ham

Bij de selectie van de kandidaten werd, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid.

Elite Model Look Nationale Casting/Bootcamp
De geselecteerde modellen in spé strijden tijdens de Nationale Casting om een plek in de finale. Maar voorafgaand aan deze nationale finale worden de finalisten tijdens de Elite Model Look Bootcamp optimaal voorbereid en klaargestoomd in de nieuwe salon van Rob Peetoom in Sugarcity, de Jaguar Land Rover flagship store Kimman in Amsterdam en Element Amsterdam, gelegen op het Gelderlandplein, waar zij tevens genieten van een welverdiende nacht. Het gehele weekend krijgen zij trainingen, workshops en advies o.l.v. professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

Finale
Op 14 oktober presenteren de 20 finalisten, 10 jongens en 10 meiden, zichzelf voor een internationale jury tijdens die Nationale Finale in de Beurs van Berlage. Naast een 2-jarig contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel zowel voor de jongens als de meiden om een plek te bemachtigen in de Elite Model Look World finale waar ze een internationaal contract kunnen winnen. 

Make A Wish Nederland
Ieder jaar werkt Elite Model Look Nederland met een goed doel samen. Dit jaar is er een samenwerking met Make A Wish Nederland, een organisatie die de liefste wens van ernstig, of zelfs levensbedreigend zieke kinderen vervult. Deze zomer wil Make A Wish, met de campagne ‘Zomer vol Wensen’, samen met Elite Model Look honderden wensen in vervulling laten gaan.