Clicky

Zaterdag 30 september: grote rommelmarkt met veiling

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 30 september van 9.00 tot 15.30 is het weer zover. Het Stadsplein van Capelle zal zich weer vullen met tientallen vrijwilligers en talloze tweedehands artikelen.

De jaarlijkse Capelse Rommelmarkt wordt dan namelijk weer georganiseerd door kerkelijke gemeente ‘Elim’.

Op de rommelmarkt vindt u van alles: elektronica, fietsen, meubilair, kleding, speelgoed, schilderijen en nog veel meer. Nagenoeg alle denkbare artikelen zijn te vinden. De spullen zijn mooi en de prijs is laag! Zorg in ieder geval dat u om 10.00 aanwezig bent. Dan zal er een veiling worden gehouden, waarin u de mooiste producten op de kop kunt tikken. De veilingartikelen zijn al te vinden op de website www.capelserommelmarkt.nl.

Het is ook mogelijk om zelf spullen aan te leveren voor deze rommelmarkt. Op 9, 16 en 23 september van 9.30 tot 11.30 kunt u de spullen langsbrengen op Burgemeester Schalijlaan 34. Als u de spullen liever op laat halen kunt u bellen met 06 – 17 95 39 29.

De opbrengst van de rommelmarkt gaat volledig naar de Capelse Voedselbank en de Elimkerk. Er zal ook een kraam van de Voedselbank aanwezig zijn waar u zelf etenswaren in kunt leveren. Zorg dus dat u deze gezellige markt voor het goede doel niet mist!