Clicky

Getuigen gezocht: auto inbraak Portugesezoom te Nieuwerkerk aan den IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

De politie onderzoekt een autoinbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze autoinbraak.

De inbraak vond plaats op donderdag 21 september 2017 rond 03.10 uur  op dePortugesezoom  te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Signalement: Man, 20 - 30 jaar, lengte ongeveer 1.75 m, getinte huidskleur, gekleed in een donker bomberjack, zwarte (leger)laarzen en een zwarte pet.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van de autoinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?Rond het tijdstip verdachte voertuigen (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving?Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze autoinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).