Clicky

Kampioenen bij CKV Nieuwerkerk: F1, E2, C2 en B2

Copyright Omroep Zuidplas

Na het kampioenschap van de E3 kon CKV Nieuwerkerk afgelopen zaterdag nog vier jeugdteams huldigen als veldkampioen najaarscompetitie.

De F1 won van Vriendenschaar en is kampioen! De E2 won van Vitesse en is ook kampioen! De C2 won haar kampioenswedstrijd van KOAG en ook de B2 werd kampioen door KOAG te verslaan!

Nieuwerkerk F1 werd kampioen door concurrent Vriendenschaar F1 met 8-4 te verslaan! Feest met taart, medailles en diploma's voor Pepe, Stein, Carlijn, Lotte en Ymke. Bloemen voor de trotse coaches Hans en Andre!

Nieuwerkerk E2 won met 6-0 van Vitesse en ook daar groot feest! Kampioenen Senna, Rosanne, Julian, Mattias en Caynne maakten er samen met hun coaches Erwin en Diederich een mooi kampioensfeestje van!

Nieuwerkerk C2 won met 7-2 van KOAG en is daardoor kampioen! KCC speelde verrassend gelijk en zo eindigt Nieuwerkerk C2 alleen bovenaan. Felicitaties voor coaches Martin en Hans en natuurlijk ook voor trainer Rene. Bo, Chloe, Ella, Fieke, Jill, Maaike, David-Jan, Manuel, Marten, Matthijs en Tim hebben het heel goed gedaan!

Annet, Danique, Laura, Lisa, Romy, David, Luuk, Merijn, Steven en Sven zijn de laatste veldkampioenen met de B2! De kanjers van de B2 wonnen samen met hun coaches Sander en Nathan 5-7 bij KOAG en konden ook feest vieren!(foto bij artikel)