Clicky

Radio-interview Trick or Truth event

Copyright Omroep Zuidplas

Op vrijdagavond 20 oktober waren Yvonne Keemink en Lillian Bauer te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om te spreken over het Trick or Truth event komende zondag.

Presentators Leen Koster en Gerard Doodewaard spraken met hun over dit event. In het interview, wat u onder dit artikel kunt terug luisteren, geven de dames inzicht in de achterliggende gedachten, motivatie en het programma van komende zondag 22 oktober.

Tijdens het "Trick or truth event" zal Joyce de Jongh-Foekema, schrijver en spreker, komen spreken over Halloween. Is het een onschuldig kinderfeest of schuilt er meer achter? Ze duikt de geschiedenis in en deelt met u over wat Halloween voor rol heeft gespeeld in haar eigen leven. De muzikale omlijsting deze avond wordt verzorgd door Leen Koster. De gratis bijeenkomst is toegankelijk voor zowel jong als oud.