Clicky

Petanque: Oosterom soeverein

Copyright Omroep Zuidplas

Met drie podiumplaatsen en 9 gewonnen wedstrijden is Bas Oosterom winnaar geworden van de najaarsdriekamp bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk.

Waar hij de eerste avond een tweede plek behaalde was de tweede en derde ronde opnieuw duidelijk voor hem. Bij de derde ronde eindigde hij opnieuw als eerste met drie winst en een saldo van 26 punten. Dick Verkuil en Conny Smithuis eindige als tweede en derde met ook drie winst en een saldo van 24 en 23 punten. Overall was het klassement als volgt; 1e Bas Oosterom, 2e Wilco Dekker met allebei 9 winst partijen, alleen bleef Dekker op 56 punten steken ten opzichte van Oosterom die er 79 had. Monique v.d. Linde eindige als 3e met 8 winst en 37 punten.

Foto v.l.n.r.: Monique v.d. Linde, Bas Oostrom en Wilco Dekker