Clicky

Taekwon-Do ITF battle(video)

Copyright Omroep Zuidplas

Zondag 1 oktober stond de ITF Battle in Utrecht op het programma. Op deze goedbezochte, internationale wedstrijd wonnen de leden van Zuidplas Taekwon-Do club Jungshin Kwan in totaal 11 prijzen.

Bij het onderdeel stijlpatronen wisten Matthew van Ginhoven en Sjoerd Eshuis een bronzen medaille te winnen, Regina Naipal kwam nog een plaatsje verder en werd tweede en Magteld Boer en Ricardo Velthuizen mochten op de hoogste trede van het podium plaatsnemen, zij wonnen in hun categorie ieder het goud. Bij het sparren haalden Chad Terlouw, Amy ten Brinke en Daan Borst knap een derde plaats en haalde Regina Naipal haar tweede zilveren medaille. Dave Terlouw won bij zijn eerste wedstrijd direct het goud in zijn poule en Ricardo Velthuizen behaalde op dit onderdeel zijn tweede gouden medaille. Al met al een mooi weekend met geweldige resultaten!

Bekijk hier de live reportage die Omroep Zuidplas heeft gemaakt van dit evenement: