Clicky

Musical Alice in Wonderland: Theater voor iedereen

Copyright Omroep Zuidplas

27, 28 en 29 oktober is het weer zover: Stichting Theater voor iedereen komt voor het 6e jaar met een musical productie. De musical , dit jaar 'Alice in Wonderland', vindt plaats in Theater Swanla in Zevenhuizen.

De regie van Alice in Wonderland is in handen van Piet Blonk, die tevens de productieleider is, en van acteur Ton van de Bildt. Het beloofd een waar familie uitje te worden! Theater voor iedereen is een bijzonder initiatief.

De stichting bestaat sinds 13 januari 2011 en heeft maar één doel: het periodiek realiseren van theatervoorstellingen voor en door de inwoners van de gemeente Zuidplas. Wat is de achtergrond van theater voor iedereen en wat maakt dit initiatief zo bijzonder? Piet Blonk: "Zoals in het logo van theater voor iedereen te zien is staat daar een poppetje afgebeeld in de vorm van een i. Dit poppetje heeft nog geen lijf en geen gezicht. Daarmee willen wij zeggen dat iedereen dit poppetje kan vormen. Van groot tot klein, van jong tot oud.

Iedereen uit de regio mag zich bij ons aansluiten en zijn of haar creativiteit vorm geven. " Alice in Wonderland telt dit jaar een cast van 60 personen. Daarvan is de jongste toneelspeelster maar liefst 4 jaar, zij vervult de rol van een dansend lieveheersbeestje. De oudste speler die mee doet aan dit stuk is 60 jaar. Een gezinsvoorstelling voor iedereen dus!

Voor kaarten en reserveringen kunt u mailen naar: info@theatervooriedereen.nl of kunt u terecht op de website van Theater Swanla.