Clicky

Halloween feestje bij TC Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagavond werd bij TC Nieuwerkerk een Halloween feest gehouden voor de jeugd.

De kinderen verzamelden zich om 17.00 uur op de club waar zij werden geschminkt, een lekker broodje worst kregen en een spookje in elkaar knutselden. Vervolgens werd er getennist in de hal onder leiding van Victor Camffermann van tennisschool Return Tennis. Tenslotte volgde de climax van de avond in de vorm van een spooktocht door het park. Hier werden de kinderen aan het schrikken gebracht door enge geluiden en spoken die onverwacht tevoorschijn kwamen. Een enkeling vond het zo eng dat de tranen niet bedwongen konden worden. Uiteindelijk gingen alle kinderen tevreden naar huis met echt Halloween snoep en wonnen de best vermomde kids ook nog eens een prijsje.