Clicky

Beach Mission organiseert vier evangelisatiereizen

Copyright Omroep Zuidplas

De Nieuwerkerkse stichting Beach Mission heeft het evangelisatie programma voor 2018 al in de steigers staan met 4 reizen naar Spanje.

De reizen gaan naar Lloret de Mar)2x), Blanes en Salou. Per reis nemen circa 20 mensen deel aan de reis. De Spaanse badplaatsen behoren tot de meest populaire bestemming voor feestvakanties onder duizenden Nederlandse, maar ook Engelse, Spaanse, Franse, Duitse en Italiaanse jongeren. Het is inmiddels het vierde achtereenvolgende jaar dat de stichting de evangelisatie reizen organiseert.

De aanpak van Beach Mission bij de evangelisatiereizen is dat er ’s avonds en ’s nachts in het uitgaansgebied contact gelegd wordt met de jongeren, dat de deelnemers waar mogelijk helpen (bijvoorbeeld om thuis te komen), dat er een-op-een gesprekken worden gevoerd, dat ervoor en met de jongeren wordt gebeden als ze dat willen en dat de jongeren worden uitnodigt voor een gratis barbecue. In de gesprekken vertelt men van Gods plan om de relatie tussen God en de jongeren te herstellen.

Deelname is mogelijk en voor meer informatie kunt u contact opnemen via het email adres: info@beachmission.org