Clicky

Bestrating Kruidenbuurt gaat weer op de schop

Copyright Omroep Zuidplas

Nog maar net is het project ‘bestrating Kruidenbuurt’ begin november opgeleverd en ligt de bestrating er strak en mooi bij of de stoepen en parkeervakken in een deel van het Kroonkruid gaan weer open voor onderhoudswerkzaamheden van netwerkbeheerder Stedin.

Om de kwaliteit van het elektriciteitsnet optimaal te houden zijn er door Stedin onderhoudswerkzaamheden gepland. De werkzaamheden beginnen op 5 december en duren ongeveer 3 weken. Het betreft het deel van het Kroonkruid tussen Nagelkruid en IJssellaan en een deel van het Monnikskruid. Tijdens de werkzaamheden kan er verkeershinder ontstaan en zijn er in dat deel van het Kroonkruid tijdelijk minder parkeermogelijkheden. Stedin geeft aan er naar te streven de overlast tot een minimum te willen beperken.