Clicky

Poging inbraak bij juwelier Dorpsstraat te Nieuwerkerk aan den IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

De poging tot inbraak bij een juwelier is gebeurd op dinsdag 14 november tussen 01:30 uur en 01:40 uur in de omgeving van Dorpsstraat te Nieuwerkerk aan den IJssel.

De politie onderzoekt een poging inbraak juwelier in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging inbraak juwelier.

 

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).