Clicky

BC Nieuwerkerk redt het niet zonder troeven

Copyright Omroep Zuidplas

De uitwedstrijd tegen BC Duinwijck 7 in Haarlem liep uit op een deceptie. Kopman Stefan Broeren was afwezig en Liesbeth de Boer moest door ziekte na de damesdubbel opgeven.

Beide dubbels gingen verloren, de heren dubbel met Auke Veenstra en Dylan van der Heij ging net aan verloren met 21-15/24-22. Sanne Loef en Liesbeth de Boer hadden weinig kans tegen de Haarlemse dames.

Dylan van der Heij speelde de eerste herensingel hetgeen een hele opgave was. Ondanks zijn sterke spel kon hij de partij niet winnen. Auke Veenstra speelde zijn eerste singel van het seizoen maar kon deze helaas niet naar zich toe trekken.

Sanne Loef speelde een solide singel en won deze. Lotte Redeker maakte haar debut in de derde divisie door een ijzersterke singel te spelen tegen de ervaren Haarlemse dame (21-17/21-19).

De mixen van Auke Veenstra / Lotte Redeker en Dylan van der Heij / Sanne Loef gingen beiden verloren. Dit resulteerde in een 7-1 verlies waarbij Nieuwerkerk het vooral op tactisch gebied heeft laten liggen.