Clicky

Omroep Zuidplas en de intocht van Sinterklaas in Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Om 9:45 uur staat het speciale Sinterklaasteam van Omroep Zuidplas klaar in Moerkapelle om de aankomst van Sinterklaas per helikopter vast te leggen op videobeeld met meerdere videocamera’s.

Want we willen daar niets van missen natuurlijk. In Moerkapelle volgen we verder de ontvangst van Sinterklaas.

Vanaf 11:30 uur maken we ons samen met Stichting Evenement gereed om Sinterklaas met alle Pieten te ontvangen bij de ‘Gele Brug’ in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar hij aankomt per boot. Deze aankomst wordt vanaf 12:00 uur ook op de radio uitgezonden. De ontvangst zal opgewarmd en begeleid worden door Sander van den Brink, bekend van o.a. Theaterhuis010.

De muziek en techniek wordt verzorgd door Omroep Zuidplas en Stichting Evenement. De boot met Sinterklaas en zijn Pieten wordt om ca 12:45 uur verwacht bij de Gele Brug.

Medewerkers van het TV team (Clea en Magda) van Omroep Zuidplas zullen ook hier opnames komen maken en aan boord van de pakjesboot is de Radiopiet verborgen om verslag van de reis te doen. Ook van de aankomsten in Zevenhuizen en Moordrecht zal Omroep Zuidplas opnames maken.