Clicky

Sinterklaas zorgt voor Jeu de Boules surprises

Copyright Omroep Zuidplas

In de aanloop naar het Sinterklaasfeest namen 56 boulers van JBC Nieuwerkerk zaterdag vast een voorsprong.

In een intern clubtoernooi over drie rondes in doublettes, alles in het boul o drome van de club. Daarmee was het weer volle bak en dus alle 14 banen bezet. Omdat het toernooi de afsluiting is van het interne clubtoernooiseizoen altijd het moment van een prijzenregen. Alle zijn er geen verliezers zijn er toch winnaars dit jaar was de hoofdprijs voor John de Vries die 3 partijen won met een saldo van 32 punten waar er maximaal 39 punten te behalen waren. Win de Vries werd tweede met even eens 3 winst en een saldo van 32 punten. Ton van Dijk vulde het podium met zijn derde plek. Ook hij had drie gewonnen partijen met een saldo van 19 punten. Maar voor de prijzen maakte het niet uit iedereen had weer een leuke prijs om uit te pakken. In de avond was er aansluitend nog een avond voor alle vrijwilligers. Ook  deze in Spaanse stijl georganiseerde avond sloot aan op tijd van het jaar.

Foto: John de Vries