Clicky

Interkerkelijke kerstmiddag in ‘De Vluchtheuvel’

Copyright Omroep Zuidplas

In de week voorafgaande aan het kerstfeest publiceren de gezamenlijke kerken in en op diversen media alle kerkdiensten in de kerst periode onder het motto ‘Samen kerst vieren’, want dat willen de kerken.

Op tweede kerstdag organiseren de gezamenlijke kerken uit Nieuwerkerk a/d IJssel voor de tweede keer een interkerkelijke kerstmiddag in ‘De Vluchtheuvel’.

De gezamenlijke kerken willen iedereen uitnodigen voor het kerstfeest. Ook mensen die de kerst om wat voor reden dan ook alleen doorbrengen zijn hartelijk welkom. Om dit te benadrukken organiseren de gezamenlijke kerken op Tweede Kerstdag van 14.00 uur tot 17.00 uur deze interkerkelijke kerstmiddag in ‘De Vluchtheuvel’ aan de Oude Kerkgang (Oude Dorp).

Maar u bent natuurlijk ook welkom om wat gezelligheid te brengen en die middag een kopje koffie of thee te drinken in ‘De Vluchtheuvel’. De foto symboliseert de generaties die elkaar ontmoeten tijdens het kerstfeest. En is speciaal gemaakt met diversen deelnemers uit de verschillende kerken.