Clicky

The Bethlehem Event

Copyright Omroep Zuidplas

Op donderdag 21 december 2017 vindt alweer de derde editie van het inmiddels populaire Bethlehem Event in Capelle aan den IJssel plaats

Een wandeling langs musicalachtige scenes van het Kerstverhaal, deels door de wijk Schollevaar, deels door het Schollebos. Naar verwachting zal de al grote opkomst van de afgelopen keren dit jaar flink overtroffen worden.

 Vanaf 17:30 uur starten er vanaf Basisschool Het Baken om de 15 minuten groepen mensen (groot en klein) om de route te lopen.  Voorafgaand kunt u de gezellige kerstmarkt op het schoolplein van het Baken bezoeken. Gekochte spulletjes op de kerstmarkt kunnen in de school worden afgegeven, waar toezicht wordt gehouden. De wandeling eindigt in de Ontmoetingskerk waar u wordt ontvangen met een kop koffie, thee of chocolademelk.  

De gratis kaarten voor de wandeling kunt u, voor de door u gewenste starttijd, online bestellen via  www.tbe-capelle.nl. De kaarten worden uitgegeven om zo de omvang van de startende groepen te kunnen regelen.  Voor meer informatie zie: www.facebook.com/tbecapelle.  

Het beste is om met de fiets naar het Baken, Maria Danneels erf 18, te komen. Wanneer u toch met de auto komt, is de beste plaats om deze te parkeren op één van de parkeerterreinen bij de Ontmoetingskerk (Zevensprong 4).