Clicky

Vijfjarig jubileum Jungshin Kwan

Copyright Omroep Zuidplas

Vijf jaar geleden zijn Sabum Patrick van den Hoed en Martijn van de Velde met Jungshin Kwan begonnen. 

De vereniging is in korte tijd uitgegroeid tot een club met meer dan 130 leden. Op zaterdag 9 december was het daarom hun tweede lustrumfeest. Meer dan 90 leden waren aanwezig in de gymzaal aan de Donge waar de club haar zelfverdedigingssport beoefent. Tijdens dit feestelijk en samenhorig moment werd het cadeau van de leden overhandigd: een nieuwe, op maat gemaakte mattenkar. De mattenkar waar lang aan gewerkt is door verschillende leden hebben deze overhandigd.
Bovendien kregen de Sabums een bijzondere taart aangeboden, gemaakt door Cakebos.

De Sabums voor wie de sport a way of life is, waren erg verrast en overdonderd door deze verrassing. In vijf jaar tijd hebben ze de club naar een hoog niveau gekregen. Afgelopen NK haalde de vereniging een overall vijfde plaats. Bij Jungshin Kwan gaat de prestatie ook gepaard met veel warmte in een club waar iedereen welkom bij is.