Clicky

Kerstdiner in de Dorpskerk Moordrecht brengt 760 euro op

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen vrijdag heeft de Mozambiquegroep de dorpskerk in Moordrecht eenmalig omgetoverd tot een groot restaurant volledig in kerstsferen. Dit alles, om geld op te halen voor hun werkvakantie naar Mozambique volgend jaar zomer.

Midden in de kerk stonden twee lange dinertafels opgesteld, waar de aanwezigen konden aanschuiven. Daar werd hen een uitgebreid diner voorgeschoteld. Met als resultaat dat de kerk deze keer was gevuld met tevreden eters in plaats van de normale bezoekers op zondag.

Na afloop van de avond bleek dat iedereen genoten had van deze eenmalige transformatie van het kerkgebouw en was er zelfs vraag naar meer. Uiteindelijk bleek de avond een mooie opbrengst te hebben opgebracht voor de werkvakantie van de jongeren uit de PG de Stroom.