Clicky

Nieuwjaarsduik in Moordrecht

Copyright Omroep Zuidplas

Op Nieuwjaarsdag zal er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaatsvinden. Deze Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep

‘Moordrecht Meetz Mozambique’.
Met deze actie hoopt de groep een mooi bedrag aan sponsorgeld in te zamelen. Dit geld dient ter financiering van het project waaraan de groep in de zomer van 2018 zal gaan meewerken, nl. de bouw van een school voor vakopleiding van jongeren in Mozambique waarmee voor jongeren een toekomst in Mozambique mogelijk wordt gemaakt.

De deelnemers worden gesponsord door familie, vrienden, werkgevers en vele bedrijven al dan niet door shirtsponsoring. In dat geval zullen de deelnemers met T-shirts van deze sponsors te water gaan.  Dankzij de medewerking en sponsoring van deze bedrijven belooft de Nieuwjaarsduik een mooie happening te worden.

De duik vindt om 12:00 uur plaats en publiek is van harte welkom om onder het genot van een lekkere kop erwtensoep of warme chocolademelk de deelnemers aan te moedigen. Doneren kan ook nog tijdens het evenement of door een overboeking op rekening NL60 RABO 034 3050 145 o.v.v. Nieuwjaarsduik Mozambique.

Maar de groep zit na de Nieuwjaarsduik niet stil, want er volgen nog veel meer acties. De eerste actie vindt al plaats op 24 januari a.s.. In restaurant Het Smaakhuis te Moordrecht zal een gezellig diner georganiseerd worden. De koks van Het Smaakhuis bereiden die avond heerlijke gerechten, die door de deelnemers uitgeserveerd zullen worden. De kosten voor deze avond bedragen slechts € 35 per persoon, inclusief 3 drankjes. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van de groep.

Op de website www.werkvakantiemozambique.com vindt u alle informatie over de groep, het doel en de komende acties.