Clicky

'Samen eten smaakt beter'

Copyright Omroep Zuidplas

Samen eten is leuker, samen eten smaakt beter, samen eten geeft ruimte voor een praatje, samen eten en leer elkaar kennen.

Parento Thuiszorg is een kleinschalige zorgverlener in de regio Zuidplas, Rotterdam Nesselande en Capelle aan den IJssel. De doelstelling van Parento Thuiszorg is om de zelfredzaamheid van de cliënt zo groot mogelijk te houden. En in dat kader ontwikkelen ze ook activiteiten en nodigen ze nu mensen uit om met elkaar te lunchen.

Dat gaat op 4 plaatsen op verschillende dagen gebeuren.

1. Woensdag 10 jan 12.00 uur in de ontmoetingszaal, van het Hervormd Centrum Dorpsstraat 156 te Zevenhuizen. Briefje in de brievenbus doen van het Hervormd-centrum, Dorpsstraat 156, uiterlijke datum inleveren t/m 5 jan.

2. Donderdag 11 jan 12.00 uur in de grote zaal van Dianthus, Mezendaal te Nieuwerkerk ad IJssel. Briefje afgeven bij IJssel. Briefje afgeven bij mevrouw v. Campenhout Mezendaal 136.

3. Dinsdag 16 jan 12.00 uur in de soosruimte aan de Schielandstraat in Moordrecht. Briefje afgeven bij mevrouw Faas Schielandstraat 98.

4. Dinsdag 23 jan 12.00 uur in buurtcentrum de Vierkap aan de Vlietkade nr 37in Oud Verlaat. Briefje afgeven bij Buurt centrum de Vierkap.

U kunt ook bellen naar Parento Thuiszorg: (0180) 396 944 of via email: info@parento.nl

Gezellig aan mooi gedekte tafels, een broodmaaltijd met melk of koffie / thee.

De kosten zijn € 3,50 per maaltijd p/p. het thema is : Sneeuw en IJs.