Clicky

TC Nieuwerkerk benoemt Hans Delwel tot Lid van verdienste

Copyright Omroep Zuidplas

Tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemde het TCN bestuur Hans Delwel tot Lid van verdienste. Voorzitter Hans Schrijver bedankte Delwel voor zijn uitzonderlijke inzet zowel in het voortraject, als tijdens de bouw van het nieuwe clubhuis en de renovatie van de banen.

Zonder alle andere vrijwilligers tekort te willen doen stelde de voorzitter dat het clubhuis zoals het er nu staat waarschijnlijk niet was gerealiseerd. Of het nog niet genoeg was maakte Delwel zich ook sterk om middels een jeugdplan sponsoring via de Rabobank en andere sponsors binnen te halen, zodat dit jaar ook de prachtige speeltuin op het tennispark is verrezen. De voorzitter overhandigde onder luid applaus een gegraveerde standaard als aandenken.