Clicky

TC Nieuwerkerk viert zes tachtigers

Copyright Omroep Zuidplas

Zes mannelijke tachtigers bij TCN: Good old Jos van de Wijngaart 82+, Hans van Dam 80+, Renze van Streun 81+, Cees Visser 80+, Wil Barendsen 80+ en Aart Prinsen 81+ vormen een vernieuwende beweging.

Tennissen heeft een levensverlengend effect (uit onderzoek gebleken) en kan je tot op hoge leeftijd doen. Bij TCN leveren ze daarvoor het bewijs! Zes mannelijke TACHTIGERS bij TCN: Good old Jos van de Wijngaart 82+, Hans van Dam 80+, Renze van Streun 81+, Cees Visser 80+, Wil Barendsen 80+ en Aart Prinsen 81+ vormen een vernieuwende beweging. Zij maken deel uit van een enthousiaste club mannen die zomer en winter op dinsdag- en donderdagochtend de strijd met elkaar aangaan en na afloop de geneugten van het leven vieren. Een mooi voorbeeld hoe gezond en sportief oud te worden.

Daarnaast heeft TCN natuurlijk ook vrouwelijke tachtigers die regelmatig een balletje slaan! In totaal telt de vereniging tien 80 plussers.