Clicky

Voorzitter Martien Zijderhand benoemd tot Erelid van VV Moerkapelle

Copyright Omroep Zuidplas

Tijdens de drukbezochte traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari 2018 is voorzitter Martien Zijderhand benoemd tot Erelid van v.v. Moerkapelle.

Op het moment dat de officiële plichtplegingen zouden beginnen nam erevoorzitter Cor Rutgrink het woord tot de zeer verraste voorzitter Martien Zijderhand. De heer Rutgrink begon zijn betoog met de mededeling dat het bestuur hem wilde voordragen voor het Erelidmaatschap van de v.v. Moerkapelle.

In een speech vertelde hij over het voorzitterschap waarbij Zijderhand al sinds oktober 2006, ruim 11 jaar, de voorzittershamer van v.v. Moerkapelle hanteert. In die periode is binnen de club veel gerealiseerd waaronder een gehele verhuizing naar het nieuwe complex in 2015. De heer Rutgrink gaf aan dat Zijderhand hierin, naast het leiden van het bestuur, van grote waarde voor de club is geweest.

Hierna bekrachtigden de aanwezige leden de voordracht voor het Erelidmaatschap van Zijderhand met een luid applaus waarna de bijbehorende speld bij de trotse voorzitter werd opgespeld.

De zeer verbouwereerde Zijderhand dankte het bestuur, de heer Rutgrink als ook de leden voor het in hem gestelde vertrouwen.