Clicky

Ineke en Marjolein vertrokken naar 'Makiungu Hospital'

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 6 januari jl. vetrokken beide dames naar Tanzania met 114 kg bagage om daar hun tijd en kennis in te zetten in het hospital voor de stichting Makiungu.

"Ik heb van meerdere mensen giften mogen ontvangen, waarvoor wij heel dankbaar zijn en waar wij een goede bestemming aan zullen geven. Op 2 februari komen wij weer thuis en er is al een verzoek gedaan om op zondag 4 februari een presentatie te doen in de Protestantse gemeente de Hoeksteen in Capelle a/d IJssel.

We zijn druk geweest met alles in de koffers te krijgen. We hebben weer een aantal kleurige bloeddrukmeters die we konden kopen van giften die we mochten ontvangen. " aldus Ineke bij het vertrek.

Vrijdag, 3 november jl, waren Ineke Noordhuis en Marjolein Dijkstra nog te gast bij Omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om te spreken over deze reis (Radio-interview Ineke en Marjolein 'Makiungu Hospital').
Via de Facebook van de stichting makiungu kunt u ze volgen.