Clicky

VV Moordrecht en Frits van Dijk per direct uit elkaar

Copyright Omroep Zuidplas

VV Moordrecht en trainer Frits van Dijk hebben besloten in goed onderling overleg de samenwerking per direct te beëindigen. 

Van Dijk was pas bezig aan zijn eerste seizoen bij VV Moordrecht. Hij was de opvolger van de vertrokken Roland Maissan. Daarvoor was Van Dijk trainer bij SPV ’81 uit Polsbroek.

VV Moordrecht komt dit seizoen voor het eerst uit in de Zaterdag competitie, waarin het tot nu toe een uiterst moeizaam eerste jaar kent. Van de tot nu toe 10 gespeelde wedstrijden werden er 7 verloren, 2 gelijk gespeeld en slechts 1 gewonnen. Ook werden er grote nederlagen, zoals tegen FC IJsselmonde (0-15) en LMO (0-11) geleden.

Het vertrek van Van Dijk werd tijdens de toespraak van voorzitter Louis van Loon bij de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.

Op dit moment is VV Moordrecht bezig te bekijken hoe de plek van Frits van Dijk(foto) op korte termijn ingevuld gaat worden. Ook zal op korte termijn worden bekeken hoe de selectie er voor het komende seizoen voor staat en wat voor trainer daar voor zal worden aangetrokken.