Clicky

Burgemeester Oskam verricht loting verkiezingsprogramma's Radio Capelle

Copyright Omroep Zuidplas

Deze week heeft burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel de loting van Hitland Magazine, het programma dat de komende weken in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen staat, verricht.

Hitland Magazine is een feel good programma van Radio Capelle iedere woensdag tussen 14.00 - 16.00 uur over gebeurtenissen in Capelle aan den IJssel en Zuidplas. Hitland Magazine wordt ook uitgezonden door Omroep Zuidplas. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart presenteren de meeste politieke partijen zich vanaf 17 januari aan de bewoners van Capelle en Zuidplas. Iedere partij en lijsttrekker komt éénmaal aan bod in een gesprek met Radio Capelle.

Om de volgorde van de deelnemende politieke partijen in de uitzending eerlijk te bepalen werd de hulp van burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel ingeroepen. Maandag 8 januari werd op zijn werkkamer de loting verricht. Een radioverslag hiervan is hier te beluisteren.

Peter Oskam: "De verkiezingen van 21 maart zijn belangrijk voor de Capellenaren en de inwoners van Zuidplas. Er valt echt wat te kiezen en daarom is het zo goed dat Radio Capelle alle partijen aan bod laat komen om hun standpunten te presenteren. Ik roep iedereen op om te luisteren naar de serie verkiezingsuitzendingen."

Hitland Magazine wordt wekelijks live uitgezonden bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas en is ook in zijn geheel of via podcasts terug teluisteren.

De uitzendingen zijn als volgt, iedere woensdag van 14.00 – 16.00 uur:

woensdag 17 januari: PvdA
woensdag 24 januari: D66
woensdag 31 januari: SP
woensdag 7 februari: SGP
woensdag 14 februari: Leefbaar Capelle
woensdag 21 februari: VVD
woensdag 28 februari: GroenLinks
woensdag  7 maart: ChristenUnie
woensdag 14 maart: CDA