Clicky

'Zuidplas in het Weekend' terug bij Omroep Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf aanstaande zaterdag 13 januari is 'Zuidplas in het Weekend' weer iedere zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 te horen met het laatste actuele nieuws en weer op Omroep Zuidplas!

13 januari keert Zuidplas in het Weekend terug met een bomvolle uitzending, met uiteraard het laatste lokale nieuws en het uitgbreide weer van Zuidplas weerman Leen de Koning:

Zo praten wij met Romana van Wensveen van Welzijn Zuidplas over de cursus Instagram die zij geven op maandag 15 januari

CDA Zuidplas maakte afgelopen week bekend dat Tinet de Jong de lijsttrekker is bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Omroep Zuidplas spreekt hierover met De Jong.

Afgelopen maandag waren de verkiezingen voor 'Ondernemer van het Jaar Midden-Holland 2018' en één van de genomineerde was LKP Plants uit Moerkapelle. Wij blikken terug op de verkiezingen met Hans Koolhaas, directeur Techniek van LKP Plants.

Nieuwerkerker Redouan Malki verzet zich tegen het sluiten van het Rotterdamse 'Brownies & downieS' en wij praten met Redouan over zijn motieven van deze nobele actie. 

VV Moordrecht krijgt wellicht een nieuw sportcomplex, mits de gemeente in februari hiervoor akkoord geeft. Omroep Zuidplas praat hierover met Louis van Loon, voorzitter van VV Moordrecht.

Jan Hordijk van de VVD Zuidplas en Johan Helmer van PvdA/GroenLinks Zuidplas komen naar de studio om te praten over het woonrapport van Questan.

Aanstaande woensdag start Loopgroep Nesselande met een nieuwe cursus hardlopen, wij praten hierover met looptrainer Ruud Warmer.

Vanaf zaterdag keert niet alleen Zuidplas in het Weekend terug, ook IJsselsport begint weer iedere zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 met het uitzenden van sport. Sportverslaggever Philip van Es gaat ons vertellen wat wij het komende halfjaar kunnen verwachten van onze Zuidplas sportploegen.

Presentatie, techniek en muzieksamenstelling: Danny Govers
Presentatie: Jasper Slegtenhorst.

Omroep Zuidplas kunt op de deze frequenties ontvangen, via TV bekijken en beluisteren of luister online!