Clicky

Ds. Van der Rhee kondigt vertrek aan

Copyright Omroep Zuidplas

Ds. F. W. van der Rhee, predikant van de christelijke gereformeerde (Ontmoetings)kerk in Capelle heeft het beroep aangenomen dat de christelijke gereformeerde Pniëlkerk in Veenendaal op hem had uitgebracht.

In de Pniëlkerk wordt hij de opvolger van ds. D. van der Zwaag die binnenkort vertrekt naar christelijke gereformeerde kerk in Siegerswoude-De Wilp.

Sinds november 2007 is ds. Van der Rhee verbonden aan de Ontmoetingskerk in Capelle aan den IJssel. Daarvoor was hij vanaf 2003 dominee in Vlissingen.

Ds. Van der Rhee bedankte in oktober vorig jaar nog voor een beroep uit het Twentse Aalten (Ds. Van der Rhee bedankt) en werkte hij jaren mee bij omroep Zuidplas als columnist aan het radio programma De Muzieksleutel.