Clicky

Nieuwe Alpha van start in Rotterdam Nesselande

Copyright Omroep Zuidplas

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Rotterdam Nesselande wordt aangeboden.

Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha Cursus gevolgd.

In Rotterdam Nesselande gaat op donderdag 1 februari een nieuwe Alpha Cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19:00 tot 21:30 in wijkcentrum De Kristal, Cypruslaan 404, 3059 XA in Rotterdam. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha Cursus gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; u bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.alphacursus.nl of neem contact op met Henco van Puffelen, 06-30065779, alphanesselande@gmail.com.