Clicky

Nieuwjaarsduik werkgroep vakantie Mozambique (video)

Copyright Omroep Zuidplas

Op Nieuwjaarsdag vond er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaats. Deze Nieuwjaarsduik werdt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep.

‘Moordrecht Meetz Mozambique’.
Met deze actie hoopte de groep een mooi bedrag aan sponsorgeld in te zamelen. Dit geld dient ter financiering van het project waaraan de groep in de zomer van 2018 zal gaan meewerken, nl. de bouw van een school voor vakopleiding van jongeren in Mozambique waarmee voor jongeren een toekomst in Mozambique mogelijk wordt gemaakt.

De deelnemers worden gesponsord door familie, vrienden, werkgevers en vele bedrijven al dan niet door shirtsponsoring. In dat geval zullen de deelnemers met T-shirts van deze sponsors te water gaan.  Dankzij de medewerking en sponsoring van deze bedrijven belooft de Nieuwjaarsduik een mooie happening te worden.

Na de duik werd het voorlopige bedrag bekendgemaakt en bleek dat reeds 15.000 euro was opgehaald. Omroep Zuidplas was erbij en filmde de duik welke u onder dit artikel kunt bekijken.