Clicky

Live verslag gemeenteraadsvergadering vanaf 19:50

Copyright Omroep Zuidplas

Omroep Zuidplas doet dinsdag verslag van de gemeenteraadsvergadering.

Dinsdag 23 januari zal de gemeenteraadsvergadering er op verschillende punten anders uit zien dan dat u gewend bent. De volksvertegenwoordigers van de gemeente Zuidplas zullen ditmaal vergaderen in het Thorbecke College in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit zal de komende tijd ook zo blijven aangezien het oude gemeentehuis plaats zal maken voor een nieuw exemplaar.

Daarnaast zal ook de verslaggeving door Omroep Zuidplas veranderen. De live-blog is verdwenen en op veler verzoek komen er in de schorsingen korte interviews met de gemeenteraadsleden over de onderwerpen die de revue passeren. De uitzending zal om 19:50 beginnen en wordt gepresenteerd door onze politiekverslaggever Philip van Es. Natuurlijk blijven wij de belangrijke gebeurtenissen melden via Twitter: @ZuidplasActief.

Vandaag zullen de gemeenteraadsleden met elkaar in debat gaan over de infonota Resultaat Woon Behoefte Onderzoek, de bestemmingsplannen voor de Zuidelijke Dwarsweg 7a Moordrecht en Knibbelweg 77 Zevenhuizen, het Koersdocument Omgevingswet en de Dierenwelzijn nota van de gemeente Zuidplas is weer terug op de agenda. Meer informatie over de gemeenteraadsvergadering van dinsdag vindt u hier.

Meeluisteren kan via het internet of via een van onze frequenties. Meetwitteren over de Zuidplas-politiek kan met de hashtag #raadzuidplas.

De agenda van deze vergadering kunt u vinden op de website van de gemeente Zuidplas