Clicky

Verkiezingsprogramma D66 bekend gemaakt bij Omroep Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Rik van Woudenberg was donderdagochtend bij 'Op de koffie met Dinie en Nan' te gast in studio bij Omroep Zuidplas om het verkiezingsprogramma nader toe te lichten.

Op 21 maart 2018 vinden voor de derde keer gemeenteraadsverkiezingen plaats in de gemeente Zuidplas. Na succesvolle verkiezingen in 2014, waarbij vier zetels werden behaald en D66 toetrad tot het College van B&W, hebben we de gemeente gevolgd, geluisterd naar inwoners en eigen plannen gemaakt, voorgesteld en uitgevoerd. Daar gaat D66 graag mee door!

Het uitgangspunt daarbij is: In Zuidplas kun je prettig wonen, werken en recreëren.

Dat wil D66 zo houden. Dat vraagt echter geen stilstand, maar volop beweging. Investeren in onze dorpen. Stimuleren van bedrijvigheid. Investeren in een duurzame toekomst. Met en voor ELKAAR!

Met het verkiezingsprogramma 2018-2022 kijken we naar de opgaven voor de gemeente Zuidplas. We concentreren ons op de onderwerpen die van belang zijn voor onze inwoners en bedrijven en benoemen waar D66 het verschil maakt. We beschrijven per thema waar D66 in Zuidplas voor staat, wat onze visie voor de toekomst is en wat we concreet gaan doen.

D66 heeft de afgelopen vier jaar veel bereikt, veel zaken zijn opgepakt en ook de komende jaren wil D66 actief aan de slag met als doel nog prettiger wonen, werken en recreëren. Nu en in de toekomst. Voor onze ouders, onze kinderen en kleinkinderen.

Bestuursvoorzitter van Omroep Zuidplas Herman van Niedek sprak donderdagochtend uitgebreid met D66 lijsttrekker Rik van Woudenberg over het zojuist bekend geworden verkiezingsprogramma van de D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen, welke op 21 maart van dit jaar zullen plaatsvinden.

Bekijk hier het volledige verkiezingsprogramma van D66.

Beluister hiet het uitgebreidde interview met lijsttrekker van D66 Rik van Woudenberg: