Clicky

Jan Baas(SP), Jan Verbeek(CDA) en Rik van Woudenberg(D66) in 'Zuidplas in het Weekend'

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend staat er weer een bomvolle 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

In hét nieuws en actualiteitenprogramma van Omroep Zuidplas zullen de aankomende activiteiten worden besproken en uiteraard het laatste lokale nieuws en het uitgebreidde weer van weerman Leen de Koning.

Verder praten wij met Jan Lassche, gebiedsbeheerder van Park Hitland met de vraag: Kunnen we dit jaar schaatsen op de schaatsbaan in Hitland?

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur vanzelfsprekend ook politiek. Zo komt SP fractievoorzitter Jan Baas naar de studio om het verkiezingsprogramma van de SP Zuidplas nader toe te lichten.

Ook praten wij met Jan Verbeek van het CDA over het verkiezingsprogramma die de Christen Democraten deze week bekend hebben gemaakt.

Ook een andere politieke partij maakte afgelopen week zijn verkiezingsprogramma bekend, namelijk D66. Omroep Zuidplas spreekt hierover met lijsttrekker Rik van Woudenberg.

Ook is er aandacht voor cultuur. Zaterdag 3 maart wordt van 20.00 tot 21.30 uur in de Ontmoetingskerk van Zevenhuizen een concert door het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker uitgevoerd. Diezelfde John Bakker ontvangen wij in de studio om uitgebreid in te zoomen op deze naderende culturele activiteit.

Dit en meer zaterdagochtend 10 februari tussen 09:00 en 11:00 bij Zuidplas in het Weekend met Danny Govers. Voor alle online luister mogelijkheden, klik hier.