Clicky

Wijkwinkel Schollevaar helpt bij invullen belastingaangifte

Copyright Omroep Zuidplas

Wijkwinkel Schollevaar organiseert in april invuldagen voor de belastingaangifte over 2017. U kunt een afspraak maken in Wijkwinkel Schollevaar aan de Picassopassage 33 in Winkelcentrum de Scholver.

Dit kan tijdens openingstijden: maandag en vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Neem hiervoor uw persoonlijke gegevens mee, o.a. uw telefoonnummer, adres en DigiD code. Heeft u nog geen DigiD code? Dan vragen zij die gelijk voor u aan. Zonder DigiD code kunnen wij u niet helpen!

U krijgt dan van hen een brief mee met daarop het tijdstip van de afspraak en een lijst van alle papieren die u mee moet nemen. Het invullen doen wij gratis, wanneer het bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 35.000,- voor alleenstaanden en niet hoger dan € 51.000,- bij een fiscaal partnerschap. Voldoet u aan deze voorwaarden en woont u in Capelle aan den IJssel dan kunt u bij hen geholpen worden bij het invullen van de aangifte 2017, óók als u jonger bent dan 65 jaar.

Servicepunt
Wijkwinkel Schollevaar in Winkelcentrum de Scholver is een servicepunt waar iedereen gratis terecht kan voor allerlei vragen en problemen. Vrijwilligers hebben een luisterend oor en bieden de helpende hand. Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren of het ordenen van uw administratie. Verder kunnen wijkbewoners er informatie krijgen over voorzieningen en activiteiten .

De Wijkwinkel is een tevens een afhaalpunt voor plastic afvalzakken en dé plek om andere mensen te ontmoeten, gezellig te praten of gewoon lekker even te zitten met een kopje koffie of thee.

Zie ook onze website www.wijkwinkelschollevaar.nl

Wijkwinkel Schollevaar is gevestigd in Winkelcentrum de Scholver tegenover het station in Capelle a/d IJssel.