Clicky

Mark Glissenaar vertrekt bij de IJsselvogels

Copyright Omroep Zuidplas

Mark Glissenaar vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van de Moordrechtse korfballers.

Glissenaar heeft er dan drie jaar op zitten bij het vlaggenschip van de korfballers uit Moordrecht. Hij gaat aan de slag als hoofdtrainer bij Excelsior, waar hij de opvolger wordt van Frank Damshuiser.

De 39-jarige Moordrechtenaar is bijna zijn hele korfbalcarrière actief geweest bij de IJsselvogels, eerst als speler van het eerste team en de laatste drie seizoenen als hoofdtrainer. “Als korfballer ben ik groot geworden in Moordrecht en gevormd door deze mooie club. Tussendoor heb ik drie jaar in de hoofdklasse mogen uitkomen namens De Meervogels. Bij mijn terugkeer bij IJsselvogels zijn we voor de tweede keer naar de Overgangsklasse gepromoveerd”, aldus Glissenaar over zijn hoogte punten als speler.