Clicky

Culinair muziekfestival CuliNESSE razend populair

Copyright Omroep Zuidplas

De kaartverkoop van culinair muziekfestival CuliNESSE gaat ook dit jaar uitzonderlijk hard. Dat meldde de organisatie vandaag. De kaarten voor de verschillende dagen vliegen de deur uit.

Mede door de erg bijzondere line-up: met o.a. BLØF, Kensington, Milow, Golden Earring, Candy Dulfer en Danny Vera.

Het duurt niet lang meer voor de vrijdag 23 augustus, de dag dat o.a. Kensington en de Belgische Milow optreden, compleet uitverkoopt. CuliNESSE organisator Brendo Festen: “We roepen de mensen op zo snel mogelijk kaartjes te kopen. Voor alle dagen gaat dit echt heel hard. Vorig jaar hebben wij veel trouwe bezoekers moeten teleurstellen omdat zij te laat waren, dat zouden wij dit jaar graag willen voorkomen.”

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Naast de goede artiesten kan er ook dit jaar weer genoten worden van gerenommeerde restaurants uit de regio. Dit jaar zullen er maar liefst 12 restaurants een pop-up restaurant runnen. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten voor de jongste bezoekertjes en wordt de gehele programmering van het tweede podium nog bekend gemaakt.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.culinesse.nl/tickets