Clicky

Informatieavond pleegzorg in Oosterkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Timon is een bevlogen organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Men richt zich al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen.

De organisatie richt zich op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23 jaar en hun gezin. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen dichterbij hoop, herstel en perspectief.

Gedreven door overtuiging
Hun  motivatie en inspiratie is de christelijke levensovertuiging, waarbij iedere jongere of ouder, ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging, een beroep kan doen op Timon. Hierbij hebben zij aandacht voor diversiteit.

Timon zoekt in regio Capelle aan den IJssel in het brede kerkelijke segment naar nieuwe pleegouders. Zo kunnen zij een goede match maken tussen pleegkind en pleegouders. De informatieavond vindt plaats op: 5 april 2018, Capelle aan den IJssel Ontmoetingskerk, Zevensprong 4. Inloop 19:30 uur, aanvang 19:45 uur