Clicky

Start inschrijving bezoekers open dagen 'kom binnen bij bedrijven'

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf 1 maart kunnen bezoekers zich inschrijven voor de open dagen van Kom binnen bij bedrijven.

Aanmelden kan via kombinnenbijbedrijven.nl. De open dagen zijn bedoeld voor potentiële nieuwe werknemers en iedereen die binnen wil kijken bij een bepaald bedrijf. De open dagen vinden plaats van 9 t/m 14 april. Dan zetten diverse bedrijven en organisaties in het Groene Hart hun deuren open. Alle deelnemers staan op kombinnenbijbedrijven.nl. Ook gemeente Waddinxveen opent haar deuren voor belangstellenden. Deelname is gratis.

Inschrijven
Iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij een bepaald bedrijf, of op zoek is naar een baan kan zich inschrijven op kombinnenbijbedrijven.nl. De bedrijven die meedoen, bepalen zelf wanneer ze mensen ontvangen, op welke dagen en tijden.

Werknemers van de toekomst
Bezoekers kiezen een of meer bedrijven of organisaties waarvoor ze belangstelling hebben. Iedereen is welkom. Bedrijven kunnen vacatures plaatsen op kombinnenbijbedrijven.nl voor de werknemers van de toekomst. Hierbij gaat het om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk. Daarnaast kunnen bedrijven praktijkopdrachten aanbieden voor scholieren of rondleidingen voor belangstellenden.

Kennismaken op een laagdrempelige manier
Uniek aan deze open dagen is dat werkgevers op een laagdrempelige en makkelijke manier kunnen kennismaken met potentiële nieuwe werknemers. De werknemer van de toekomst krijgt een kijkje in de keuken en kan zich oriënteren en presenteren.

Deelname gemeente Waddinxveen
In Waddinxveen doen diverse bedrijven en organisaties mee aan de open dagen. Alle deelnemers staan op kombinnenbijbedrijven.nl. Ook gemeente Waddinxveen opent haar deuren voor belangstellenden. Op woensdag 11 april zijn bezoekers welkom bij Team Onderhoud op Coenecoop 53. Op zaterdag 14 april in het gemeentehuis op Beukenhof 1. Aanmelden voor een bezoek kan via kombinnenbijbedrijven.nl. Daar staat ook meer informatie, zoals de data en tijden.

Regionale economie stimuleren
Kom binnen bij bedrijven heeft een positief effect op de regionale economie. In 2017 vonden in het Groene Hart 94 mensen werk: 43 een betaalde baan, 31 een stageplaats, 7 een leerwerkplek/werkervaringsplaats en 13 mensen vrijwilligerswerk.

Organisatie
Kom binnen bij bedrijven is onderdeel van het regionale platform Groene Hart Werkt! In Waddinxveen wordt het georganiseerd door de gemeente Waddinxveen in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Midden-Holland. Het Coenecoop College en het Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW) zijn actief betrokken bij de organisatie.