Clicky

Jij aan zet! #duurzaamzuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Op vrijdag 16 maart staat op de weekmarkt (Raadhuisplein) in Nieuwerkerk aan den IJssel een speciale kraam. Het is een kraam waarin inwoners, ondernemers, ideeën, suggesties, tips kunnen aangeven hoe Zuidplas verder kan verduurzamen voor nu én de toekomst van volgende generaties.

Wat willen inwoners en ondernemers dat de politiek strategisch gaat oppakken op het terrein van duurzaamheid? Alle inbreng moet leiden tot een advies voor de onderhandelingstafel Coalitieakkoord. Niet alleen op de weekmarkt wordt de samenleving uitgenodigd om mee te denken, mee te praten en te beïnvloeden, ook via het digitale kanaal ( op sociale media) zal die uitnodiging worden gedaan met de hashtags #jijaanzet en  #duurzaamzuidplas.      

Heb jij een idee over hoe Zuidplas nog meer kan verduurzamen? Pak nu je kans en geef dit aan onze politieke partijen mee nog voor de Gemeenteraadsverkiezingen.

We dagen de samenleving uit om echt iets aan duurzaamheid te doen. Waarom? Omdat we vinden dat duurzaamheid hét thema van onze gemeente moet zijn.

Kom dus naar onze kraam Jij aan zet! #duurzaamzuidplas op vrijdag 16 maart en laat je horen. Koffie en thee staan voor je klaar en een attentie. Ook verloten we 10 energiescans!

Tijd                10 – 12 uur
Locatie          Kraam weekmarkt Raadhuisplein Nieuwerkerk aan den IJssel