Clicky

Vrijwilligers ontvangen Capels Compliment op 10e verjaardag Wijkwinkel Schollevaar!

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 10 maart vierde de wijkwinkel Schollevaar dat zij tien jaar bestaat, reden voor een feestje! Ter gelegenheid van dit tienjarig bestaan werd er flink uitgepakt.

Uitgepakt met onder andere poffertjes voor de kinderen, een grabbelton, prijsjes voor bezoekers, een rijkelijk versierde wijkwinkel en natuurlijk een tiental vrijwilligers die de bezoekers trakteerden op een bakje koffie met gebak en vertelden over het werk wat in de wijkwinkel wordt gedaan.

Rond kwart over elf werden twee van de vrijwilligers van de Wijkwinkel Schollevaar, Henk en Connie van der Keur, door wijkwethouder Ans Hartnagel verrast met een Capels Compliment. Henk en Connie van der Keur zijn al vanaf het vroegste begin bij de Wijkwinkel Schollevaar betrokken en coördineren al vele jaren al het werk dat door vrijwilligers wordt gedaan.

Men mag terug kijken op een drukke en gezellige dag, waarbij veel wijkbewoners een bezoekje hebben gebracht aan de Wijkwinkel. Wat is het fantastisch dat de Wijkwinkel zo veel kan betekenen voor veel Schollevaarders met zo’n enthousiaste groep vrijwilligers! Mocht u de open dag hebben gemist dan kunt u uiteraard nog eens langs lopen voor een bakje koffie en een praatje! De openingstijden vindt u op de website van de wijkwinkel: www.wijkwinkelschollevaar.nl.

De Wijkwinkel is gevestigd in winkelcentrum de Scholver, tegenover het NS-station en is ontstaan door een samenwerking van de Gemeente Capelle, woningcoöperatie Havensteder en de Ontmoetingskerk uit de wijk Schollevaar.