Clicky

Opening wijkservicecentrum De Kroon in Moordrecht

Copyright Omroep Zuidplas

Donderdag 8 maart is  wijkservicecentrum De Kroon in Moordrecht officieel geopend door wethouder Daan de Haas en Gemiva-SVG Groepregiodirecteur Ben Eijsink.

In De Kroon zijn een dagopvang voor ouderen uit de omgeving en een inloop voor wijkbewoners gevestigd.

Na sluiting van zorgcentrum Moerdregt enkele jaren geleden verdwenen deze activiteiten uit Moordrecht. De Kroon pakt ze weer op in een deel van het voormalige zorgcentrum. De nieuwe inrichting van het gebouw is mede mogelijk gemaakt door een gift van woningcorporatie Midden Holland. Onder belangstelling van veel genodigden heeft mevrouw Rijneveld, één van de bezoekers van de dagopvang samen met Ben Eijsink De Kroon geopend. Namens de gemeente Zuidplas bood wethouder de Haas een magnoliaboom aan. Deze mocht hij samen met mijnheer Heikamp, ook een bezoeker van de dagopvang,  planten. Daarna was er een optreden van zanger Guus Bok.

De Kroon is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30-16.30 uur en bevindt zich in het voormalige zorgcentrum Moerdregt aan het Land voor Water 3 in Moordrecht.