Clicky

Verkiezingsmarkt op zaterdag 17 maart in winkelcentrum De Koperwiek

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 17 maart van 10 tot 16 uur kunt u in de winkelcentrum De Koperwiek een verkiezingsmarkt bezoeken. Tien politieke partijen - die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen - zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en hun partij te promoten. 

Stemmen op 21 maart
Op woensdag 21 maart kunt u stemmen. Met uw stem bepaalt u wie er plaats neemt in de Capelse gemeenteraad. U beslist mee over de toekomst van Capelle aan den IJssel. De gemeenteraad is het hoogste orgaan binnen de gemeente en vertegenwoordigt de Capelse bevolking. Samen met het college van burgemeester en wethouders vormt de gemeenteraad het bestuur van de gemeente.
Stem mee! U hebt het voor het zeggen!

Deelnemers verkiezingsmarkt
Deze partijen treft u op de verkiezingsmarkt aan: Leefbaar Capelle, D66, PvdA, VVD, SP, SGP, ChristenUnie, CDA, GroenLinks en Jezus Leeft.

Meer informatie over de verkiezingen op www.capelleaandenijssel.nl/capellekiest