Clicky

Aftrap BRAinS seizoen met hoogst aantal aanmeldingen ooit

Copyright Omroep Zuidplas

De opening van dit BRAinS seizoen van Welzijn Zuidplas had een extra feestelijk tintje. Er is een recordaantal van 2.530 (!) aanmeldingen ontvangen.

Hiermee komt de stand op 35.344 aanmeldingen in 11 jaar. Wethouder Rik van Woudenberg en kinderburgemeester Quinty Kalmeijer gaven het startschot voor een nieuw seizoen vol leuke activiteiten voor leerlingen in Zuidplas. Ze deelden prijsjes uit aan de winnaar van het Goudenletterwoord spel: Renske de Visser uit Zevenhuizen had de juiste oplossing ‘museum’ doorgegeven. Ook de 35.000e aanmelding werd in het zonnetje gezet; familie Graveland uit Nieuwerkerk aan den IJssel was de gelukkige. De feestelijke aftrap vond plaats met de BRAinS activiteit 'Drama en poppen' in 't Blok.